Teammanager HRM I 36 uur (1,0 fte)

Vervuld

Til jij het HRM team van VGGM naar een hoger niveau? Zet jij jouw creativiteit en enthousiasme in voor vernieuwing en verfrissing? En wil je van meerwaarde zijn voor 2.000 collega’s die zich dagelijks inzetten voor de veiligheid en gezondheid van de inwoners van onze regio? Laat deze kans niet lopen en solliciteer als Teammanager HRM bij VGGM!

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) is een dynamische organisatie waar de hulpverlening voor Gelderland-Midden samenkomt; een hulpverleningsorganisatie voor brandweer en volksgezondheid. We blussen branden, reanimeren, vaccineren, werken aan het voorkomen van incidenten en doen nog veel meer voor de inwoners in onze regio.

Dit doe jij

Team HRM bestaat uit 18 veelzijdige professionals. Het team is volop in ontwikkeling en heeft een gezonde drive om de bedrijfsvoering voor heel VGGM naar een hoger plan te tillen. Binnen dit team word jij de aanjager die deze ambitie helpt waarmaken.

Jij zet de mensen van het team HRM centraal, want hun expertise wil je volop benutten. Je neemt het voortouw en stelt je team in staat om te vernieuwen. Zelf heb je een innovatieve en eigentijdse kijk op het vakgebied. Daarmee inspireer en motiveer je jouw team en weet je managers uit de organisatie mee te krijgen. Zijn er tegengestelde belangen? Jij weet ze te overbruggen. Je vertaalt het strategische beleid van de organisatie naar het werk van HRM.

Dit breng je mee

Jij stuurt op resultaat vanuit een inspirerende, stimulerende, doortastende en coachende houding. Je stelt je positief kritisch op, respecteert de kaders, maar schuwt niet om daarbuiten te denken. Verder is het fijn als je aan deze punten voldoet:

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau, met een afgeronde relevante opleiding in bijvoorbeeld HRM of Bedrijfskunde.
  • Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende werkervaring.
  • Je kunt administratieve processen op een innovatieve manier benaderen. Daarbij breng je affiniteit met digitalisering, informatiemanagement, datagedreven werken en het efficiënt inrichten van HR-processen.
  • Je bent in staat om snel te denken, vernieuwend, scherp op de inhoud maar vooral verbindend. Je floreert bij dynamiek en houdt je hoofd koel in hectiek.
  • Met empathie, relativerings- en reflectievermogen bereik jij goede resultaten.

Dit bieden wij

Een ambitieus en gezellig HRM team natuurlijk! Daarnaast een afwisselende fulltimebaan voor 36 uur per week. Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 7.085,- (functionele schaal 13) bruto per maand bij een fulltime functie. Ook krijg je dit aantrekkelijke pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een pensioenregeling bij het ABP.
  • Een individueel keuzebudget van 17,05% van je salaris om maandelijks te besteden.
  • Een vitaliteitsregeling met een ruim aanbod van vitale en gezonde activiteiten.
  • Ruime opleiding- en trainingsmogelijkheden.
  • Een laptop en een smartphone.


Je krijgt eerst een tijdelijke aanstelling. Tijdens dit eerste jaar krijg je twee keer een beoordeling op je functioneren. Bij wederzijdse tevredenheid, krijg je vervolgens een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd. Een Verklaring Omtrent Gedrag en een assessment horen bij de sollicitatieprocedure. We nodigen specifiek mensen uit die ons team sterker kunnen maken vanuit hun eigen unieke perspectief, bijvoorbeeld op het gebied van culturele achtergrond, geaardheid, gender of fysieke dan wel mentale uitdagingen. Wij geloven dat een divers team zorgt voor betere prestaties.

Interesse?

VGGM laat zich bij de werving en selectie ondersteunen door Colourful People. Fatima Bouhriani, partner bij Colourful People geeft graag antwoord op al je vragen. Zij is bereikbaar op f.bouhriani@colourfulpeople.nl of mobiel op 06 50500747. Je kunt je interesse kenbaar maken door je cv en motivatiebrief te uploaden via de ‘Solliciteer’ knop onderaan deze pagina of door je gegevens te mailen naar f.bouhriani@colourfulpeople.nl

De eerste gesprekken zijn op 12 en 13 juni (beide dagen van 9.00 tot 12.30 uur). Het assessment is in week 25 of 26.

Locatie

Arnhem

Publicatie datum:

18 Apr 2023

Opdrachtgever:

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM)

Contactpersoon

F. Bouhriani
M: (06) 5050 0747

Fatima Bouhriani
Vragen over deze vacature?
Contact Fatima Bouhriani
mobiel (06) 5050 0747
Meer details
Match criteria
Type
  • Vacatures via Colourful People

 

Onze opdrachtgevers
Copyright © 2024 Colourful People