Accountancy vacatures

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van accountancy? Weet jij wel raad met de boekhouding, zoals financiële jaarverslagen of tussenrapportages? Reageer dan op een vacature voor accountant of op één van de andere accountancy vacatures op deze pagina.

Hoogeveen

Account coördinator

Servicegericht en organisatietalent
27-09-2022
Vast
TVM verzekeringen via BeljonWesterterp
Amsterdam

Controller

Wil jij een functie binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling?...
05-09-2022
Vast
Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland via Colourful People
Zaandam

Concerncontroller

Wil je worden gewaardeerd om je vakmanschap en onafhankelijkheid? Spreekt het openbaar onderwijs, het maatschappelijk...
29-08-2022
Vast
Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Zaanstad via Aardoom & de Jong
Den Haag

(Senior) Adviseur Onderwijsarbeidsmarkt

Het onderwijs is een van de bouwstenen van onze samenleving. Of het nu gaat om jonge kinderen die de beginselen van...
17-08-2022
Vast
​​​CAOP

Soorten accountancy vacatures

Accountancy houdt zich bezig met de financiële administratie van bedrijven en overheidsinstanties. Je kunt werken als business controller, accountant, auditor of een soortgelijke functie. De meest voorkomende accountancy vacatures zijn:

  • Registeraccountant
  • Auditor
  • Business controller
  • Business analist
  • Financieel consultant

Werkzaamheden van een accountant

Voordat je reageert op een accountant vacature wil je natuurlijk zeker weten dat dit werk goed bij je past. Kort gezegd controleert een accountant de financiële administratie en boekhouding van organisaties. Je moet dus erg accuraat zijn en kennis financiële kennis hebben. De meeste accountant vacatures vereisen dan ook een accountancy opleiding.

Salaris van een accountant

Met een goede baan in de accountancy verdien je een mooi salaris, dat staat vast. Een van de bestbetaalde accounting banen is ‘registeraccountant’. Maar ook ander accountancy werk betaalt goed. Uiteraard is het uiteindelijke salaris van een accountant afhankelijk van diens opleiding en werkervaring.