Creatieve vacatures in design & journalistiek

Ben jij helemaal in je element als je gehoor kan geven aan jouw creativiteit? Hetzij in (web)tekst, hetzij in beeld? Dan moet je zeker eens kijken tussen onze creatieve vacatures. Onder andere in journalistiek, webdesign en fashion. Wie weet ontwerp jij binnenkort de website van een toonaangevend bedrijf of werk je voor een vooraanstaand tijdschrift.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Divers aanbod aan creatieve vacatures

Het aanbod van creatieve functies is al net zo breed als de definitie van ‘creativiteit’. Daarom kun je hier terecht voor een grote diversiteit aan vacatures. Zolang de functieomschrijving maar verband houdt met iets creatiefs. De ene keer betreft het webdesign of graphic design vacatures, de andere keer weer journalistiek vacatures:

  • UX designer
  • Webdesigner
  • Art director
  • Ervaren beeldredacteur
  • Content manager
  • Journalist vacature

 

Soorten journalistiek vacatures

Hoewel ‘journalist’ pas als laatste wordt genoemd, is het één van de populairste beroepen in de creatieve sector. Er zijn dan ook verschillende soorten journalistiek vacatures. Iedere journalist doet onderzoek, netwerkt, verwerkt informatie en vat dan alles samen in een journalistiek item. De ene journalist werkt voor een krant of website, de ander voor de radio of televisie. Naast schrijven moet je soms ook kunnen interviewen, filmen en presenteren.

Steeds meer webdesign vacatures

Google schat dat er wereldwijd zo’n 20 miljard websites zijn. Elke dag komen er honderden, zo niet duizenden nieuwe websites bij. Hierdoor komt er steeds meer vraag naar specialisten op het gebied van webdesign, ux design, interaction design, motion design en andere design vacatures. Heb jij hier ook verstand van? Reageer dan vooral op onze webdesign vacatures.