Agrarische vacatures: landbouw, bosbouw én visserij

Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Zoals visserijbedrijven, bosbouwbedrijven en organisaties in de landbouwsector? Op deze pagina staan hbo- en wo-vacatures die jou ongetwijfeld aanspreken.

Breda

Head of Human Resources

As the Head of Human Resources, you will play a crucial role in designing and implementing the global HR strategy,...
09-07-2024
Vast
Orffa via YER
Enkhuizen/hybride

Projectmanager IT

Als Projectmanager IT bij Bloomia krijg je de unieke kans om de IT-afdeling vanaf de grond op te bouwen en naar...
20-06-2024
Vast
Bloomia via YER

Werken in de landbouwsector

Er zijn heel veel mogelijkheden in de agrarische sector. Met agrarisch werk zorg je er (indirect) voor dat de wereld wordt voorzien van voldoende grondstoffen en voedingsstoffen. Wie weet geef je straks leiding in een visserijbedrijf, of ben je consultant bij een groot landbouwbedrijf. In ieder geval krijg je te maken met een grote organisatie in de primaire sector. Deze landbouworganisaties hebben veel baat bij hoogopgeleide mensen zoals jij.

Soorten agrarisch werk

Deze pagina wordt continu aangevuld met nieuwe hbo en wo-vacatures van werk in de landbouwsector Hieronder vind je alvast een aantal voorbeelden van vacatures:

  • Leidinggevend werk in de landbouw, bosbouw en visserij
  • Agrarisch consultant
  • Laboratoriumonderzoeker
  • Veeteeltdeskundige
  • Agrarisch werk in het buitenland

Wat wordt er van je verwacht in de agrarische sector?

De Nederlandse landbouwsector is een groot netwerk van diverse (inter)nationale bosbouwbedrijven, visserijbedrijven en landbouwbedrijven. In deze branche wordt veel samengewerkt, dus je moet goed kunnen schakelen tussen alle partijen. Daarin is kennis en kunde over de agrarische sector essentieel. Ook heb je een streepje voor als je innovatieve ideeën hebt. Want in de visserij en bosbouw speelt efficiency en automatisering een steeds grotere rol.