Maritieme vacatures

Heb jij affiniteit met de maritieme sector? Ben je daarnaast een echte doorzetter met een nuchtere en praktische instelling? Solliciteer dan bij een van de vele maritieme bedrijven in Nederland, België of elders in Europa.

IJmuiden

Allround Accountant

We offer good working conditions. So, work hard, play hard! Join us as Allround Accountant!
06-09-2022
Vast
Windcat Workboats International B.V.
Hoofddorp

Directeur

Ben jij op zoek naar een uitdagende directeursfunctie bij een kleine stichting die zich inzet om duurzame...
09-08-2022
Vast
NMCX - centrum voor duurzaamheid

Veel soorten maritieme vacatures

De maritieme sector is erg groot. In totaal werken er meer dan 270.000 mensen bij 17.000 bedrijven in 12 deelsectoren. Waaronder havens, kennisinstituten, scheepsbouw, zeevaart, binnenvaart, Koninklijke Marine en de maritieme dienstverlening. Dat vergt een hoop mankracht. Er zijn dan ook veel soorten maritieme vacatures om uit te kiezen.

Voorbeelden van maritieme vacatures

Wat voor soort maritieme functie ga jij straks vervullen? Dat heeft alles te maken met jouw studie en interesses. Er is bijvoorbeeld veel vraag naar mensen die civiele techniek of bouwkunde hebben gestudeerd. Maar ook voor andere disciplines zijn er genoeg vacatures:

  • Hoofd technische afdeling
  • Hydromechanic engineer
  • Business controller maritiem bedrijf
  • Officier der Mariniers

Onze maritieme sector is wereldberoemd

Nederland’s maritieme sector heeft een ijzersterke positie in de wereldmarkt, met name vanwege de grote hoeveelheid onderzoek en innovatie die er in plaatsvindt. Om deze goede positie te behouden zijn maritieme bedrijven continu op zoek naar professionals. Heb jij veel technisch inzicht? Dan heb je geluk: de maritieme sector heeft veel behoefte aan technisch talent zoals jij.