R&D (Research & Development) vacatures

Ben jij mateloos geïnteresseerd in nieuwe materie? Neem jij graag de status quo op de schop door kritische vragen te stellen? Waarschijnlijk voel jij je dan helemaal thuis in de wereld van research en development. Op deze pagina vind je uitdagende R&D vacatures.

Assen

Auditor of Onderzoeker en Adviseur

Word jij de auditor die bijdraagt aan verandering binnen Univé?
06-09-2022
Vast
Univé
Alphen aan den Rijn

Hoofd Laboratorium

Interesse in een boeiende technische en leidinggevende functie op het gebied van chemische oppervlaktebehandeling...
19-08-2022
Vast
Mavom Chemie BV
Amstelveen

Manager ESG / Duurzaamheid

" Als je het leuk vindt om bezig te zijn met verduurzaming en hierin initiatief te nemen, en je kunt omgaan...
15-08-2022
Vast
Altera Vastgoed

Wat is de betekenis van Research & Development?

Met R&D wordt het vakgebied Research & Development aangeduid. Veel bedrijven hebben een ‘R&D-afdeling’ en een ‘R&D’ budget. Waar staat dit eigenlijk voor, los van de letterlijke vertaling: ‘Onderzoek & Ontwikkeling? Research en development is een bedrijfsproces op het gebied van productverbetering- en ontwikkeling. Vaak zijn de producten van technologische aard, maar dat is niet altijd het geval.

Vacatures in Research & Development

Zie jij jezelf al helemaal rond lopen op de research- en development afdeling van een innovatief bedrijf? Kijk dan vooral even wat voor soort vacatures we in huis hebben. Misschien ben jij binnenkort wel onderdeel van een research en development team! Vacatures die hier zoals worden geplaatst zijn:

  • Programmacoördinator
  • Postdoctoral researcher
  • Universitair docent
  • Promovendus
  • R&D Engineer

 

Kan iedereen een vacature r&d vervullen?

Het is waar: heel veel research en development vacatures vereisen minimaal een WO-diploma. Aan de andere kant; de grootste ontdekkingen waren vaak ‘per ongeluk’. Niet in het lab van de universiteit. Daarnaast zijn veel succesvolle tech startups ontstaan uit goede ideeën van ambitieuze mensen. Dus waar een wil is is een weg.