R&D (Research & Development) vacatures

Ben jij mateloos geïnteresseerd in nieuwe materie? Neem jij graag de status quo op de schop door kritische vragen te stellen? Waarschijnlijk voel jij je dan helemaal thuis in de wereld van research en development. Op deze pagina vind je uitdagende R&D vacatures.

Amsterdam

Wetenschappelijk medewerker koloniale herkomst

We zijn op zoek naar iemand die affiniteit met postkoloniale vraagstukken heeft en die ervaring heeft in het doen van...
5 dag(en) geleden
Tijdelijk
Rijksmuseum
Amsterdam

DevOps Engineer

Jouw rol als DevOps Engineer Als DevOps Engineer word je ingezet bij onze opdrachtgevers en ondersteun je hen bij...
25-01-2023
Wij zijn op zoek naar een   DevOps Engineer met ambities   Ben jij graag verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit, stabiliteit en veiligheid van IT-systemen? Zowel op applicatie als op stack niveau? Heb jij ruim twee jaar ervaring met het ontwerpen en standaardiseren van CI/CD processen? En wil jij bij verschillende opdrachtgevers in de keuken kijken?   Bij Working Talent Consulting bieden wij jou de stabiele basis voor jouw verdere ontwikkeling.
Haarlem

Concerncontroller

Jouw rol Als concerncontroller maakt deel uit van team Staf Bestuur en Directie, een stafafdeling die rechtstreeks...
25-11-2022
Vast
Veiligheidsregio Kennemerland

Wat is de betekenis van Research & Development?

Met R&D wordt het vakgebied Research & Development aangeduid. Veel bedrijven hebben een ‘R&D-afdeling’ en een ‘R&D’ budget. Waar staat dit eigenlijk voor, los van de letterlijke vertaling: ‘Onderzoek & Ontwikkeling? Research en development is een bedrijfsproces op het gebied van productverbetering- en ontwikkeling. Vaak zijn de producten van technologische aard, maar dat is niet altijd het geval.

Vacatures in Research & Development

Zie jij jezelf al helemaal rond lopen op de research- en development afdeling van een innovatief bedrijf? Kijk dan vooral even wat voor soort vacatures we in huis hebben. Misschien ben jij binnenkort wel onderdeel van een research en development team! Vacatures die hier zoals worden geplaatst zijn:

  • Programmacoördinator
  • Postdoctoral researcher
  • Universitair docent
  • Promovendus
  • R&D Engineer

 

Kan iedereen een vacature r&d vervullen?

Het is waar: heel veel research en development vacatures vereisen minimaal een WO-diploma. Aan de andere kant; de grootste ontdekkingen waren vaak ‘per ongeluk’. Niet in het lab van de universiteit. Daarnaast zijn veel succesvolle tech startups ontstaan uit goede ideeën van ambitieuze mensen. Dus waar een wil is is een weg.