Retail vacatures

Beschik jij over de passie waar veel retailers naar op zoek zijn? Heb je daarnaast vernieuwende ideeën voor de retailbranche, of zou je het heel goed doen als salesmanager? Schroom niet om te solliciteren op één van onze interessante retail vacatures.

Amsterdam

European Business Analyst

In this position, you will focus on delivering and supporting the success of strategic and operational projects and...
23-11-2023
Vast
VIA Outlets via YER
Beverwijk

Key Accountmanager New Business

Wil jij als Key Accountmanager een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van een zeer succesvolle...
21-11-2023
Vast
Inpromo
Woerden

Manager New Business

Ben jij net zo ambitieus als wij en wil je met jouw team bijdragen aan ons doel om in 2030 maar liefst 1 miljoen...
16-11-2023
Vast
Groenendijk Bedrijfskleding 

De retailbranche: het consumentenparadijs

Retailbedrijven focussen zich op de levering van diensten en goederen aan consumenten. Achter elk reisbureau, warenhuis en webshop gaat een team van retailers schuil. Knappe koppen zoals jij, die pas tevreden zijn als de consument dat ook is. En als de salesresultaten worden behaald. Dat maakt retailwerk spannend en resultaatgericht.

Veelvoorkomende retail vacatures

Jij gaat hoe dan ook bijdragen aan die resultaten. Hoe je dat precies doet hangt natuurlijk af van het retailbedrijf en de functie die je gaat bekleden. Heb je al enig idee wat voor soort retailvacature jou aanspreekt? Doe alvast wat inspiratie op via onderstaande voorbeelden van vacatures:

  • Filiaalmanager
  • E-mail marketeer
  • E-commerce manager
  • Salesmanager
  • Productmanager

Trends in de retailbranche

De technologische innovaties in de retailsector volgen elkaar in rap tempo op. Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond, strijdend om het beste klantoordeel en de snelste bezorgtijd. Ook fysieke winkels moeten flink investeren om te blijven concurreren. Dat maakt de retailbranche een zeer interessante branche om in te werken.