Retail vacatures

Beschik jij over de passie waar veel retailers naar op zoek zijn? Heb je daarnaast vernieuwende ideeën voor de retailbranche, of zou je het heel goed doen als salesmanager? Schroom niet om te solliciteren op één van onze interessante retail vacatures.

Kesteren en Sint-Oedenrode

Manager e-commerce en marketing

Verbindend, commercieel en analytisch
16-05-2024
Vast
FTH Groep B.V.
Koudekerk aan den Rijn

Business Controller

Het is mede jouw taak om ervoor te zorgen dat CleanLease in control is en blijft. Naast de reguliere control taken...
15-05-2024
Vast
Cleanlease

De retailbranche: het consumentenparadijs

Retailbedrijven focussen zich op de levering van diensten en goederen aan consumenten. Achter elk reisbureau, warenhuis en webshop gaat een team van retailers schuil. Knappe koppen zoals jij, die pas tevreden zijn als de consument dat ook is. En als de salesresultaten worden behaald. Dat maakt retailwerk spannend en resultaatgericht.

Veelvoorkomende retail vacatures

Jij gaat hoe dan ook bijdragen aan die resultaten. Hoe je dat precies doet hangt natuurlijk af van het retailbedrijf en de functie die je gaat bekleden. Heb je al enig idee wat voor soort retailvacature jou aanspreekt? Doe alvast wat inspiratie op via onderstaande voorbeelden van vacatures:

  • Filiaalmanager
  • E-mail marketeer
  • E-commerce manager
  • Salesmanager
  • Productmanager

Trends in de retailbranche

De technologische innovaties in de retailsector volgen elkaar in rap tempo op. Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond, strijdend om het beste klantoordeel en de snelste bezorgtijd. Ook fysieke winkels moeten flink investeren om te blijven concurreren. Dat maakt de retailbranche een zeer interessante branche om in te werken.