Vacatures in sport, toerisme & recreatie

Wil jij graag werken in de leisure branche? Bijvoorbeeld in de toeristenbranche of sportsector? Dat komt goed uit, want wij verzamelen de beste vacatures voor hoogopgeleiden zoals jij.

Arnhem

Manager Financien & Bedrijfsvoering

Als Manager Financiën en Bedrijfsvoering ben je niet alleen eindverantwoordelijk voor het gehele financiële...
26-04-2024
Vast
Leisurelands via YER
Arnhem

Project Coordinator

Het betreft een projectcoördinator rol met een heel breed speelveld. Je gaat met name aan de slag met uitvoering...
16-04-2024
Vast
Leisurelands via YER

Vacatures in de leisure branche

Vrije tijd. Misschien wel het grootste goed van de hedendaagse maatschappij. Ieder vrij uur moet zorgvuldig besteed worden, bijvoorbeeld aan een festival, uitstapje of culinaire belevenis. Wil jij graag een waardevolle invulling geven aan iemands vrije tijd? Dan moet je absoluut solliciteren op een van onze uitdagende leisure vacatures, zoals:

  • International salesmanager vakantiepark
  • Partnership manager voetbalclub
  • Online marketeer vliegtuigmaatschappij
  • HR-manager sportmerk
  • Coördinator reisbureau

Toerisme vacatures

De toeristensector is één van de belangrijkste onderdelen van de leisure branche. Enerzijds vanwege alle Nederlanders die op vakantie willen, anderzijds vanwege de toeristen die ons land bezoeken. Er zijn dan ook diverse soorten toerisme vacatures in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld bij hotels en reisbureaus. Snel op zoek naar de vacature die bij jou past!

Uitdagende sport vacatures

De sportsector is ook een belangrijk onderdeel van de leisure branche. Sport vacatures zijn dan ook erg gewild. Gelukkig zijn er regelmatig vacatures in de sportsector, onder andere bij sportmerken, voetbalclubs, sportevenementen en nog veel meer. De meeste vacatures zijn op het gebied van management, een enkele keer komt er ook een ander soort vacature vrij.