Vacatures werving en selectie, detachering & recruitment

Hou jij ervan om de juiste persoon op de juiste plaats te zetten? Heb je daarnaast veel sociale vaardigheden? Dan is een uitzendbureau of detacheringsbureau misschien wel jouw ideale werkgever. Vergelijk onze interessante vacatures in de werkgelegenheidsbranche.

Almen

Directeur-Bestuurder

Partners at Work is op zoek naar een Directeur-Bestuurder voor Abeos Agri Diensten.
03-06-2022
Partners at Work
Heereveen

Consultant Ontwikkeling

Oprechte interesse in mens en organisatie
27-05-2022
BeljonWesterterp
Heereveen

Consultant Werving & Selectie

Samenwerken op basis van verbinding
27-05-2022
BeljonWesterterp

Vacatures recruitment en personeelswerving

Detacheringsbureaus hebben een bestand met werknemers die ze uitlenen aan bedrijven. Dus bij elke baan in de uitzendbranche moet je enerzijds bezighouden met opdrachtgevers, anderzijds met de medewerkers. Dat leidt tot een aantal interessante voorbeeld vacatures:

  • Intercedent
  • Adviseur detachering
  • Manager werving en selectie
  • Accountmanager detachering
  • Projectmanager ICT-detachering

Vacatures werving en selectie

Bij een detacheringsbureau of uitzendbureau is de werving en selectie van personeel van cruciaal belang. Zij willen hun opdrachtgevers namelijk ten alle tijden voorzien van geschikt personeel. Lijkt het jou leuk om op een werving en selectie-afdeling te werken? Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe werving en selectie vacatures.

Verschil uitzendbureau en detacheringsbureau

Een detacheringsbureau heeft alleen eigen mensen in dienst, terwijl een uitzendbureau ook werkt met tijdelijke krachten zonder contract. Daarnaast is een detacheringsbureau voor 50% verantwoordelijk voor de veiligheid van de werknemer, terwijl een uitzendbureau vaak alleen basisvoorlichting verstrekt aan de opdrachtgever.