Digital vacatures voor online banen

Wil jij graag van het internet jouw werk maken? Bijvoorbeeld door mooie websites te maken, digitale blogs te schrijven of online marketing te verzorgen? Solliciteer dan op één van onze web & digital vacatures.

Den Haag

Pro-actieve, gedreven Service designer met UX/UI skills

Pro-actieve, gedreven Service designer met UX/UI skills Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO...
28-09-2022
Vast
Rijksoverheid
Utrecht

CRM specialist

  Als CRM specialist heel Nederland laten smullen van jouw werk? Beko Groothandel is dé groothandel...
19-08-2022
Vast
Beko Groothandel B.V.

Solliciteren op online banen

Bijna elk bedrijf heeft een eigen website. Velen hebben daarnaast een webshop, digitale nieuwsbrief of mobiele app. Heb jij daar verstand van? Dan kun jij een heleboel bedrijven helpen om hun digitale prestaties naar een hoger niveau te tillen. Zet de eerste stap door te solliciteren op een van onderstaande voorbeelden van digital vacatures:

  • Data analist
  • Webdeveloper
  • Social media redacteur
  • Online marketeer

 

Vacatures online marketing

Een groot deel van de vacatures is gericht op online marketing. Het is voor bedrijven niet voldoende om te adverteren via radio, televisie en kranten. Integendeel: ze moeten investeren in hun website, digitale advertenties, social media, nieuwsbrieven en meer. Kun jij goed overweg met online kanalen? Reageer dan op onze online marketing vacatures.

Digital nomad banen

Ben jij al bekend met digitale nomaden? Dat zijn mensen die hun werk overal ter wereld uit kunnen voeren. Klinkt dat als muziek in de oren? Solliciteer dan op online banen waarvoor je enkel een computer en een goede internetverbinding nodig hebt.