Makkelijk en snel online vacatures plaatsen

NRC Carrière is hét crossmediale arbeidsplatform van NRC voor hoger opgeleiden. De hoger opgeleiden vinden via NRC Carrière het laatste arbeidsmarktnieuws en een uitgebreid en overzichtelijk aanbod van de laatste vacatures in een groot aantal sectoren.

Online vacature ook in print
Een geplaatste vacature is 60 dagen online zichtbaar. Met bijna 20 miljoen pageviews per maand bereikt een geplaatste vacature zo een grote groep actief én latent werkzoekenden. Daarnaast verschijnt de geplaatste vacature in de vacatureladder van NRC Weekend.  

Crossmediaal platform
NRC Carrière kent een crossmediale basis waarmee optimaal bereik wordt gegenereerd onder de hoogopgeleide NRC-gebruikers. Zowel doordeweeks als in het weekend biedt de NRC-redactie een arbeidsmarktumfeld in het Economiekatern in de (digitale) krant en op nrc.nl/carriere.

Daarom NRC Carrière

  • Hoog bereik onder latente hbo+ doelgroep
  • Kwalitatief en passend respons
  • 60 dagen online
  • Doorplaatsing in vacatureladder in NRC Weekend
  • Responsrapportage beschikbaar

Meer informatie

Neem contact op voor een crossmediaal voorstel of bekijk hier de advertentiemogelijkheden
T +31 (0)20 755 3055 
carriere@nrc.nl

Producten

Plaats je vacature direct online op nrc.nl/carriere. Je vacature is 60 dagen online zichtbaar, daarnaast deze verschijnt in de vacatureladder van NRC Weekend.

Bestellen
€ 399,00

Verwacht je komende tijd meerdere vacatures te plaatsen, maak dan gebruik van het voordeelpakket voor vijf vacatureplaatsingen.

Van € 2.000,- voor € 1.875,-

Bestellen
€ 1875,00

Wil je meer zichtbaarheid en respons? Dat kan met de Topvacature. Jouw vacature verschijnt dan tevens 60 dagen met je logo bovenaan op de homepage nrc.nl/carriere.

 

Mogelijkheden
Door nu te bestellen plaatst u direct uw Topvacature voor 60 dagen op de homepage van nrc.nl/carriere. Uw Topvacature verschijnt daarnaast op artikelniveau naast een carriere gerelateerd artikel, inclusief tekst en beeld. En dat voor slechts € 200,-. Via uw eigen werkgeversaccount kunt de vacature opmaken, een preview bekijken en een afbeelding toevoegen die wordt getoond bij de topvacature die zichtbaar is op onze homepage. U kunt op ieder gewenst moment inloggen in uw account om de vacaturetekst te wijzigen, om te zien hoeveel keer deze reeds is bekeken en offline halen indien de vacature ingevuld is. Uw vacature komt ook in de vacatureladder in NRC Weekend; dit is inbegrepen in de prijs. Indien u een credit niet direct gebruikt is hij nog een jaar geldig.Betaling 
U kunt direct aan de slag kunt en achteraf ontvangt u een factuur van ons. De afbeelding die u gebruikt bij de topvacature wordt gecontroleerd voor plaatsing.

Bestellen
€ 648,00