Terugblik Beste Werkgevers Evenement

meer dan 5 jaar geleden Onderzoek

De week van 7 december staat in het teken van ‘goed werkgeverschap’. NRC Carrière hield voor de vierde keer op rij in samenwerking met onafhankelijk onderzoeksbureau SatisAction het Beste Werkgeversonderzoek en het Nieuwe Helden Onderzoek.

Op 7 december jl. werden in Amsterdam de uitkomsten van deze onderzoeken gepresenteerd en de awards uitgereikt aan de winnaars. Het evenement werd inhoudelijk vormgegeven door een plenaire sessie van Michiel Schoemaker over Talent Management. Net als voorgaande jaren presenteerde Mirjam Baars van SatisAction de opzet en de resultaten van het onderzoek. Ook reikte zij de awards uit aan de winnaars. Ter afsluiting vond een borrel plaats.

Bekijk de presentaties van de sprekers en zie onze Facebook pagina voor een sfeerimpressie.

Het Beste Werkgevers Onderzoek beoordeelt werkgevers op medewerkertevredenheid en arbeidsvoorwaarden. Hierbij kwamen Accenture (nr. 1), ORMIT (nr. 2) en TOPdesk (nr. 3) als winnaars uit de bus. Bartosz ICT werd uitgeroepen tot beste werkgever op het gebied van medewerkertevredenheid. De award voor het bedrijf met de beste arbeidsvoorwaarden ging naar Accenture.

Het Nieuwe Helden Onderzoek was speciaal gericht op organisaties met 15 tot 75 medewerkers. Er werd gekeken in hoeverre zij innovatief waren en stimulans boden voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Springest (nr. 1), Kabisa (nr. 2) en GlobalOrange (nr. 3) werden benoemd tot dé Nieuwe Helden van 2015/2016.

Meer weten over positie van de deelnemende organisaties? Bekijk hier de top 20 van Beste Werkgevers, beste arbeidsvoorwaarden, meest tevreden medewerkers én de top 30 van de Nieuwe Helden 2015/2016.

Interesse om met uw organisatie mee te doen aan het Beste Werkgevers Onderzoek 2016/2017? Neem dan contact op via carriere@nrc.nl.

Voor een goede sfeerimpressie:

 

 

 

 

 


Lees ook

loading...