De NRC Carrière Monitor deel 2 is live

Onderzoek

Voor zowel actieve als latente kandidaten is het belangrijk te weten hoe ze er in de arbeidsmarkt voor staan. Daarom ontwikkelde NRC Carrière in samenwerking met de Intelligence Group een monitor, waarmee gebruikers inzicht krijgen in hun huidige positie op de arbeidsmarkt. Inmiddels is er een tweede test beschikbaar waarmee een kandidaat inzicht krijgt in het salaris tot aan de pensionering, het transitiebudget en de mate waarin hij of zij vervangbaar is. Deelnemers ontvangen een persoonlijk rapport.

Hoewel de monitor bedoeld is voor kandidaten, zijn de resultaten ervan voor werkgevers zeer bruikbaar. Hoe gedragen mensen zich op de arbeidsmarkt? In welke branche zijn ze het vaakst bereid om te verhuizen? Hoeveel willen ze eigenlijk verdienen in een nieuwe baan? In hoeverre willen zij zich laten omscholen? En in welke opleiding hebben ze dan meestal interesse?

NRC Carrière kan met de uitkomsten van de monitor trends onderscheiden in al deze aspecten. Dit biedt inzicht in allerlei gegevens die grote invloed hebben op uw werving- en selectiebeleid. De statistieken zijn ook voor u beschikbaar. Begin volgend jaar worden de eerste uitkomsten gedeeld.

De NRC Carrière Monitor vertegenwoordigt een waarde van € 39,95 maar is voor lezers van NRC kosteloos. Ook meedoen? Voor meer informatie ga naar de NRC Carrière Monitor en gebruik kortingscode NRCM_NL15.


Lees ook

loading...