Facts & Figures NRC-doelgroep

Doelgroep

Een vacature plaatsen bij NRC Carrière heeft diverse voordelen.

Cross-mediale propositie
NRC biedt een crossmediale propositie voor uw vacature. Zowel doordeweeks als in het weekend biedt de NRC-redactie een arbeidsmarkt-umfeld in het Economie-katern. Uw clusteruiting verschijnt op een advertentiepagina binnen dit Economie-katern, doordeweeks in zowel de ochtend- als de middageditie én op zaterdag in NRC Weekend. Doordeweeks kunt u een dag kiezen van dinsdag tot en met vrijdag. 

Tevens kunt u de vacature 60 dagen online plaatsen op nrc.nl/carriere en wordt deze getoond bij de artikelen op de specifieke arbeidsmarktsectie van nrc.nl. nrc.nl heeft bijna 20 miljoen pageviews per maand. Nadat de vacature online is geplaatst krijgt deze een laddervermelding in NRC Weekend en in nrc.next zaterdag, voorzien van een bedrijfslogo.

Een vacatureplaatsing heeft responsgarantie: de vacature mag indien gewenst kosteloos worden herplaatst binnen 4 weken in NRC Doordeweeks én NRC Weekend.

Arbeidsprofiel en zoekgedrag van onze lezer
De doelgroep van NRC bestaat uit hoogopgeleide, ambitieuze en kapitaalkrachtige personen. NRC is vooral sterk in het activeren van de latente doelgroep, door de combinatie van relevante arbeidsmarktinformatie, bestaande uit redactionele artikelen, interessante columns, tips van coaches en een actueel vacatureaanbod.

De functie van de NRC Carrière-doelgroep
Uit de NOM Print en Doelgroep Monitor blijkt dat 39% van de NRC Carrière doelgroep (print) een leidinggevende functie heeft en 33% van de NRC Carriere doelgroep (online).

Aan de slag
Bekijk hier de Facts & Figures  met uitgebreide informatie. Wilt u direct aan de slag met het plaatsen van uw vacature? Of bekijk onze Producten & Tarieven voor meer informatie. Indien u nog vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen.


Lees ook

loading...