Facts & Figures NRC-doelgroep

Doelgroep

Uw vacature plaatsen bij NRC Carrière biedt diverse voordelen

Crossmediale propositie
NRC Carrière is hét crossmediale arbeidsplatform van NRC voor hoger opgeleiden. Elke maand bereikt NRC Carrière via print en digitaal ruim 3,4 miljoen Nederlanders. De hoger opgeleiden vinden via NRC Carrière het laatste arbeidsmarktnieuws en een uitgebreid en overzichtelijk aanbod van de laatste vacatures in een groot aantal sectoren. 

Print
Zowel doordeweeks als in het weekend schrijft de NRC-redactie over de arbeidsmarkt in het Economiekatern. Uw uiting verschijnt op een clusterpagina binnen dit katern, doordeweeks in de ochtend- én middageditie en op zaterdag in NRC weekend. Doordeweeks kunt u een dag kiezen van dinsdag tot en met vrijdag.

Online
Tevens kunt u de vacature 60 dagen online plaatsen op nrc.nl/carrière en wordt deze getoond bij de artikelen op de specifieke arbeidsmarktsectie van nrc.nl. Met bijna 20 miljoen pageviews per maand bereikt u een grote groep potentiele kandidaten.
Nadat de vacature online is geplaatst krijgt deze een laddervermelding in NRC Weekend en in nrc.next zaterdag, voorzien van een bedrijfslogo.

Een vacatureplaatsing heeft responsgarantie: de vacature mag indien gewenst kosteloos worden herplaatst binnen vier weken in NRC Doordeweeks én NRC Weekend.

Het arbeidsprofiel van onze lezer
De doelgroep van NRC bestaat uit hoogopgeleide, ambitieuze en kapitaalkrachtige personen. NRC is vooral sterk in het activeren van de latente doelgroep, door de combinatie van relevante arbeidsmarktinformatie, bestaande uit redactionele artikelen, interessante columns, tips van coaches en een actueel vacatureaanbod.

Uit de NOM Print en Doelgroep Monitor en NOBO blijkt dat een grote groep actief en latent werkzoekenden bereikt worden via NRC Carrière. 

Via NRC Carrière bereikt u de leidinggevenden
NRC Carrière is hoog selectief in het bereiken van de leidinggevenden.

Meer informatie
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze Producten & Tarieven voor de mogelijkheden. Of ga direct aan de slag met het plaatsen van uw vacature


Lees ook

loading...