Wat zeggen klanten over ons?

Over NRC

Royal Netherlands Institute for Sea Research (NIOZ)

Logo NIOZ

"Onze wervingscampagnes in NRC genereren extra traffic naar onze jobsite workingatnioz.com tijdens wervingspieken."

Jolanda Evers, Senior HR-adviseur over NRC Carrière:
"Een goed, geïntegreerd en multimediaal wervingsplatform dat onze zichtbaarheid als werkgever bij beoogde doelgroepen vergroot. NRC bereikt hoger opgeleiden. Offline en online. Daarom staat NRC Carrière altijd op onze shortlist."

 

Achmea B.V.

https://carriere.nrc.nl/system/wysiwyg_uploads/2017-07/Logo_Achmea.png

"Het NRC Carrière IT-event heeft een aantal leads uit een lastige markt opgeleverd. Daarnaast maakt het co-organiseren met andere partijen ook het eigen netwerk groter en vindt er kruisbestuiving plaats tussen de partijen."

Stephan Liebregt, Adviseur Arbeidsmarkt marketing, over NRC Carrière:
"Met het NRC Carrière IT-event hebben we een sterke combinatie te pakken. Een goede media partner in NRC en een mooie mix aan bedrijven. Hiermee kunnen we een aantrekkelijk en gevarieerd programma aanbieden wat jaar na jaar tot meer bezoekers leidt. NRC beschikt over een kritsche meedenkende redactie aangevuld met servicegericht accountmanagementschap. Dat levert kwalitatief sterke evenementen op."

 

Terra Management Groep

Logo Terra Management Groep

"Zeker voor toezichthoudende functies en voor functies met een financieel-economische component zien we dat er tevens kwalitatief goede reacties voortkomen uit de advertenties via NRC Carrière."

Dianne Kurvers, Search Consultant, over NRC Carrière:
"Onder de lezers van NRC bevinden zich veel hoger opgeleiden en mensen die een leidinggevende functie hebben of ambiëren. Daar zit een match met onze doelgroep en dat is de reden dat wij vrijwel al onze vacatures ook op NRC Carrière plaatsen.

Absoluut onderscheidend is dat de online vacatures ook altijd in print in de banenladder worden geplaatst. Daarmee komen de vacatures ook onder de aandacht van latent zoekenden. Voor ons als bureau is het verder ook interessant dat we zichtbaar zijn bij beslissers/potentiële opdrachtgevers.

Verder is de serviceverlening rondom het plaatsen van vacatures goed. Er wordt met ons meegedacht en als er een probleem is, dan wordt dat snel opgelost."

 

Beljon + Westerterp B.V.

"Door de inzet van NRC Carrière ontvangen wij voldoende respons op de vacatures, zowel qua kwaliteit als qua kwantiteit. Hierdoor zijn wij in staat de juiste persoon op de juiste plaats te benoemen. Mede door inzet van NRC Carrière weten wij ons binnen de doelgroep op de juiste wijze te profileren."

Mr. Willem Hein, Algemeen Directeur, over NRC Carrière:
"Beljon + Westerterp kiest onder andere voor NRC Carrière, omdat dit medium uitstekend past bij de doelgroep die het bureau wil bereiken voor de invulling van de vacatures. In combinatie met de print levert NRC Carrière goede respons op van kwalitatief goed opgeleide kandidaten. Daarnaast heeft NRC Carrière een uitstekende naam bij onze opdrachtgevers.

NRC Carrière onderscheidt zich ten opzichte van andere aanbieders door de overzichtelijke zoekfunctie en relatief eenvoudige manier om de vacatures online te zetten."


Lees ook

loading...