FAQ

Over NRC

Kan ik direct een vacature online plaatsen?
Via de werkgeversmodule van nrccarriere.nl kunt u op ieder moment van de dag uw vacatures online zetten op nrc.nl/carriere. Indien u nog geen account heeft, maak dan nu kosteloos een account aan.

Ik heb mijn vacature ingevoerd maar de plaatsing is niet zichtbaar. Hoe zit dat?
Vergeet niet na invoeren van de vacature, de vacature ook daadwerkelijk te publiceren.

Hoe valt mijn vacature beter op bij de doelgroep?
U wilt als werkgever een vacature plaatsen via nrccarriere.nl/werkgevers en u wilt met uw vacature de aandacht trekken? Wij geven u graag een paar tips & tricks voor een betere zichtbaarheid, een beter bereik en uiteindelijk een optimaal resultaat.

Naar wie solliciteert de kandidaat?
Iedere online vacatureplaatsing wordt gekoppeld aan de persoon die de vacature online zet. Die persoon zal daarmee ook de sollicitatie ontvangen.

Hoeveel dagen staan vacatures online?
De vacatures op nrc.nl/carriere staan maximaal 60 dagen online.

Wat is het tarief voor een online vacature?
Een online vacature heeft een tarief van € 399,- excl. 21% BTW, de meest actuele vacatures verschijnen ook in de vacatureladder van NRC Weekend en nrc.next zaterdag. Wanneer u de komende twaalf maanden verwacht meer dan drie vacatures te plaatsen, kunt u het beste een vacaturepakket afnemen. U ontvangt hierbij een aantrekkelijke korting op de tarieven. Alle vacaturepakketten hebben een looptijd van 12 maanden.

Staat mijn vacature uit de krant ook online?
Zowel doordeweeks als in het weekend biedt de NRC-redactie een arbeidsmarkt-umfeld in het Economiekatern. Uw clusteruiting verschijnt op een advertentiepagina binnen dit Economiekatern, doordeweeks in zowel de ochtend- als de middageditie én op zaterdag in NRC Weekend. Doordeweeks kunt u een dag kiezen van dinsdag tot en met donderdag. Daarnaast is het mogelijk om een vrije plaatsing in de krant te doen op een positie naar wens.

Iedere vacature die u middels een advertentie in de krant plaatst, wordt standaard doorgeplaatst naar nrc.nl/carriere. De vacature staat vervolgens 60 dagen online.


Lees ook

loading...