Maastricht

Bedrijfsleider Organisch Maastricht

23.07.2024
  • HBO
  • 5-10 jaar
  • Vast
Attero via YER

Functieomschrijving

Als bedrijfsleider van het bedrijfsonderdeel Organisch - die voor ca. 45% van de Nederlandse huishoudens groente fruit en tuinafval verwerkt – zoekt Attero op de locatie in Maastricht een ervaren bedrijfsleider die, met het in ploegendienst werkend team, zorgt voor een milieu hygiënisch verantwoorde overslag, biologische ver- en bewerking van organisch materiaal en locatiebeheer tegen de laagst mogelijke kosten. Je producten hebben de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor Attero en zorgen voor zo min mogelijk overlast voor de omgeving en personeel. Je bent verantwoordelijk voor het hoogst mogelijk financieel en operationeel resultaat en zorgt voor de afstemming van het regionaal commercieel beleid en het landelijk portfolio. Je bent boegbeeld in de cultuur van veilig werken en motivator achter de lokale transitie om veilig werken naar een hoger niveau te tillen. Je onderhoudt contacten met leidinggevenden, omgeving, overheden en beoordeelt aanvragen van derden in samenspraak met manager en commercie. Je rapporteert aan de manager Organisch.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je stuurt je fabriek(en)aan op basis van performance management verbetercultuur.
  • Je draagt zorg voor een veilige, constructieve en prettige werksfeer en vervult hierbij een voorbeeldfunctie.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de werving van nieuwe klanten en de verbetering van bestaande klantencontacten en werkt hierin nauw samen met de accountmanagers.
  • Je bent operationeel verantwoordelijk voor de locatie gebonden projecten, stuurt hierin op overeengekomen resultaat en kosten, borgt hierin de operationele doelstellingen.

Functie-eisen

  • Je hebt een relevant Hbo-diploma en bent VOL VCA gecertificeerd.
  • Je hebt leidinggevende ervaring met het aansturen van op het vakgebied gerichte activiteiten en bedrijfsprocessen (ERP- en SAP-systemen) als het verzilveren van de marktkansen voor bestaande/nieuwe producten/diensten.
  • Je bent gedreven, besluitvaardig en sterk in organiseren. Je werkt resultaatgericht en planmatig met oog voor vooruitgang en kwaliteit. Je bent gewend initiatief te nemen en creatief mee te denken in het proces. Je stimuleert samenwerking om samen “best practices” te bewerkstelligen.

Bedrijfsomschrijving

Met alle 18 Attero-locaties staat Attero gezamenlijk achter één doel: het creëren van een wereld waarin afval niet langer als afval wordt gezien, maar als een waardevolle grondstof voor een circulaire economie. Iedere collega kan bijdragen aan dit doel en impact maken.

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Attero is een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelt zich voortdurend in dit uitdagende terrein. Het bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Ze verwerken onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Ze steken daar al hun energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor het dagelijks handelen vormen. Attero zoekt iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als zij - energiek met milieu wil zijn.