Apeldoorn

Project Manager

13.08.2024
  • WO
  • 5-10 jaar
  • Vast
K&R via YER

Functieomschrijving

Werken bij K&R is werken aan een grotere missie. Als Projectmanager speel jij een belangrijke rol in het realiseren van deze ambitieuze missie: “Samen werken aan een betere leefomgeving.” In de dagelijkse werk ben je leidend in het verduurzamen van vastgoed. Doormiddel van het denken in concepten help je opdrachtgevers bij het kiezen van het juiste scenario m.b.t duurzaamheidsvraagstukken. Je verplaatst je steeds opnieuw in de klantvraag en adviseert de opdrachtgevers op een creatieve en innovatieve manier binnen projectmanagement. Je draagt bij aan het binnenhalen van mooie projecten, buigt je over aanbestedingsvormen, prijsmodellen, bouwplanningen en ontwerpuitwerking.

Daarnaast ga je aan de slag met het ontwikkelen van jouw hoogopgeleide junioren en projectleiders. Je biedt ze perspectief en waarborgt de kwaliteit, o.a. door de juiste vragen te stellen. Je overziet de projecten op tijd, budget en kwaliteit en springt bij waar nodig. Je blijft betrokken tot aan de oplevering, waarbij je de uitvoerende partijen en je interne Projectleiders begeleidt.

Functie-eisen

Als Projectmanager bij K&R ben je omgevingsbewust en een gesprekspartner op alle niveaus, je weet je goed aan te passen. Je bent ondernemend en hebt een proactieve persoonlijkheid. Je stelt je flexibel en initiatiefrijk op en in de aanloop naar projecten toe weet je de juiste vragen te stellen en het vertrouwen te winnen van de betrokkenen. Je bent een echte strateeg, denkt in scenario’s mee met de opdrachtgever en zo zie je geen toekomstige obstakels over het hoofd. Voor jouw teamleden stel je je op als ontwikkelcoach, voor jouw stakeholders als sparringpartner.

Jouw profiel

  • Universitair werk- en denkniveau; liefst technisch of bouw-gerelateerd;
  • Aantoonbare kennis op het gebied van vastgoed en verduurzaming;
  • Minimaal 5 jaar projectmanagement ervaring. 


Bedrijfsomschrijving

K&R werkt vanuit de overtuiging dat zij, door samen te werken, met elkaar een betere leefomgeving creëren. Met een jong en enthousiast team zijn zij dé referentie geworden binnen de sectoren woningcorporaties, zorginstellingen, sport- & entertainmentcentra, vastgoed en ziekenhuizen. Er wordt vanuit een multidisciplinair oogpunt naar projecten gekeken. Dit betekent dat de projecten worden benaderd vanuit de samenhang tussen gebouw, milieu en organisatie. Elke organisatie is uniek in haar werkwijze. K&R draagt niet alleen zorg voor een oplossing met toekomstbestendige maatregelen voor het gebouw; zij waarborgt altijd een goede fit met de organisatie, waarbij het proces van de opdrachtgever ook tijdens het project ongestoord kan blijven plaatsvinden. Het vinden van oplossingen wordt altijd samen met mensen uit de organisatie zelf gedaan. Hiervoor worden state of the art technologieën ingezet om oplossingen voor de opdrachtgevers te visualiseren en hun werksituaties in een VR-omgeving te kunnen simuleren.

Vanwege de aanhoudende groei van K&R zijn wij op zoek naar een Project Manager met een sterke helikopterview.