Naarden

Accountmanager VvE

04.10.2024
  • HBO
  • 5-10 jaar
  • Vast
Newomij via YER

Functieomschrijving

Als Accountmanager bouw je op proactieve wijze relaties op met VvE's en diens beheersorganen. Jij bent het centrale aanspreekpunt voor VvE-besturen, waar zij terecht kunnen met vragen, ideeën en advies. Met jouw proactieve aanpak en overtuigingskracht weet je moeiteloos verschillende belangen samen te brengen en blijvende tevredenheid te waarborgen.

Je schuift regelmatig aan tafel bij VvE-besturen en bent dé schakel in het onderhouden van duurzame en strategische samenwerkingen. Bij Newomij draait alles om sterke, langdurige relaties, en met jouw klantgerichte houding til je deze naar een hoger niveau. Je kunt rekenen op ondersteuning van een sterk, geïntegreerd team, terwijl jij op jouw beurt de backoffice van cruciale informatie voorziet. De communicatielijnen zijn kort en de werksfeer informeel, wat zorgt voor efficiëntie en een prettige samenwerking.

Je komt terecht in een team van enthousiaste professionals die zich continu inzetten voor de kwaliteit, uitstraling en dienstverlening van Newomij. In jouw rol waarborg je de reputatie van het bedrijf als een betrouwbare, hoogwaardige speler in de markt. Jouw werk zorgt ervoor dat Newomij opvalt als dé partner voor VvE's, met een focus op kwaliteit en langdurige samenwerking.

Functie-eisen

De ideale accountmanager beschikt over een gedreven karakter en werkt resultaatgericht. Constante verbetering is voor jou geen keuze, maar een eis. Dit verzeker je door op operationeel en structureel niveau overzichtelijk bij te dragen aan de operatie.

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt verder over het volgende:

  • Afgeronde hbo-opleiding in de richting vastgoed, bedrijfskunde of hospitality
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een VvE omgeving
  • Je voelt klantbehoeften aan en weet aan deze behoeften te voldoen
  • Je kan relaties bouwen en onderhouden, en gemakkelijk schakelen tussen betrokkenen van diverse organisatorische niveaus
  • Je bent spontaan, initiatiefrijk en hebt een assertieve mindset. Je gaat doortastend te werk, trekt graag de kar en bent onvermoeibaar in je zoektocht naar optimalisaties

Bedrijfsomschrijving

Bij Newomij – een oer-Hollands familiebedrijf – zetten ze zich sinds 1958 in voor kwalitatief en duurzaam Nederlands vastgoed om in te wonen, werken en winkelen. Newomij staat onafhankelijk en sterk in de vastgoedmarkt en streeft naar langdurige samenwerkingsrelaties met haar partners, huurders en klanten. Ze bouwen aan een vastgoedportefeuille met hoogwaardig Nederlands vastgoed, en bieden beheer en consultancy voor VvE’s en vastgoedfinancieringen voor beleggers. Integriteit, betrouwbaarheid en oprechte betrokkenheid zijn voor alle partijen zeer belangrijk.

De ruim 450 verenigingen waarvoor Newomij VvE-beheer verzorgt, zijn verspreid over heel Nederland. De verenigingen omvatten appartementen, winkels, parkeergarages en kantoren en zijn over het algemeen van grotere, complexe gebouwen. Naast financiële administratie en technisch beheer ondersteunt Newomij ook de besturen van verenigingen door het organiseren en agenderen van bestuurs- en ledenvergaderingen. Alle facetten van vastgoedbeheer en -bestuur komen in deze vergaderingen aan de orde.