Introductie vacature

Maak nu gebruik van ons voordelige introductieaanbod! Heeft u nooit eerder of al langer dan 12 maanden geen vacature bij ons geplaatst? Dan is dit een ideaal moment om ons crossmediale platform uit te proberen.
Werkgevers

Vacatureplaatsing

Plaats je vacature direct online op nrc.nl/carriere. Je vacature is 60 dagen online zichtbaar, daarnaast deze verschijnt in de vacatureladder van NRC Weekend.

€ 399.00
Werkgevers

Vacaturepakket - vijf plaatsingen

Verwacht je komende tijd meerdere vacatures te plaatsen, maak dan gebruik van het voordeelpakket voor vijf vacatureplaatsingen.

Van € 2.000,- voor € 1.875,-

€ 1875.00
Werkgevers

Topvacature

Wil je meer zichtbaarheid en respons? Dat kan met de Topvacature. Jouw vacature verschijnt dan tevens 60 dagen met je logo bovenaan op de homepage nrc.nl/carriere.

 

Mogelijkheden
Door nu te bestellen plaatst u direct uw Topvacature voor 60 dagen op de homepage van nrc.nl/carriere. Uw Topvacature verschijnt daarnaast op artikelniveau naast een carriere gerelateerd artikel, inclusief tekst en beeld. En dat voor slechts € 200,-. Via uw eigen werkgeversaccount kunt de vacature opmaken, een preview bekijken en een afbeelding toevoegen die wordt getoond bij de topvacature die zichtbaar is op onze homepage. U kunt op ieder gewenst moment inloggen in uw account om de vacaturetekst te wijzigen, om te zien hoeveel keer deze reeds is bekeken en offline halen indien de vacature ingevuld is. Uw vacature komt ook in de vacatureladder in NRC Weekend; dit is inbegrepen in de prijs. Indien u een credit niet direct gebruikt is hij nog een jaar geldig.Betaling 
U kunt direct aan de slag kunt en achteraf ontvangt u een factuur van ons. De afbeelding die u gebruikt bij de topvacature wordt gecontroleerd voor plaatsing.

€ 648.00