Naarden

Technisch Vastgoed Manager

04.10.2024
  • HBO
  • 5-10 jaar
  • Vast
Newomij via YER

Functieomschrijving

De business unit Vastgoed van Newomij heeft een vastgoedportefeuille opgebouwd van ruim 3.500 wooneenheden en 130.000 m2 commercieel vastgoed, verspreid over heel Nederland.

Als Technisch Vastgoed Manager heb je de sleutelrol in het beheer en onderhoud van diverse woonobjecten binnen jouw portefeuille. Je bent de drijvende kracht achter zowel planmatig als ad-hoc onderhoud, huurmutaties, opleveringen en uitdagende verduurzamingsprojecten. Samen met de Assetmanager werk je aan ambitieuze, strategische plannen voor de optimalisatie van de objecten. Jouw portefeuille bestaat uit een mix van appartementen en grondgebonden woningen, waarvan veel momenteel worden verduurzaamd.

Je komt terecht in een hecht, multidisciplinair team van 14 gedreven collega’s binnen Vastgoed Techniek, dat deel uitmaakt van de dynamische business unit Vastgoed. In totaal werken 28 enthousiaste professionals binnen deze unit samen aan Assetmanagement, Technisch management en Transactiemanagement. De sfeer is informeel en open, met korte lijnen en volop ruimte voor samenwerking. Je werkt nauw samen met zowel support collega’s als de Assetmanagement-afdeling om duurzame waarde te creëren, de klanttevredenheid te verhogen en een optimaal langetermijnrendement te realiseren.

Je taken omvatten onder andere:

  • Opstellen en bijhouden van MJOP's;
  • Voorbereiden en begeleiden van onderhoud, verduurzaming en renovatieprojecten;
  • Aanvragen en beoordelen van offertes en het verstrekken van de opdracht;
  • Begeleiden, aansturen en relatiebeheer van onderhoudspartijen;
  • Uitvoeren van vooropnames, eindinspecties en opleveringen van de woningen;
  • Afhandelen van schades en begeleiding bij schadeherstel;
  • Budgetbewaking van de projecten en de jaarbegroting;
  • Wekelijkse afstemming binnen je (zelfsturende) portefeuilleteam. Dit team bestaat uit een assetmanager, technisch manager, een commercieel en technisch support medewerker.

Functie-eisen

De ideale technisch vastgoed manager beschikt over een gedreven karakter en werkt resultaatgericht. Je bent daarnaast accuraat, proactief en bent bovendien een teamplayer die de samenwerking zoekt en oplossingsgericht te werk gaat.

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt verder over het volgende:

  • Afgeronde hbo-opleiding in de richting bouwkunde, vastgoedkunde of technische bedrijfskunde
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol op het gebied van beheer, onderhoud en renovatieprojecten
  • Je hebt ervaring in planmatig en projectmatig werken
  • Je bent spontaan, initiatiefrijk en hebt een assertieve mindset. Je gaat doortastend te werk, trekt graag de kar en bent onvermoeibaar in je zoektocht naar optimalisaties

Bedrijfsomschrijving

Bij Newomij – een oer-Hollands en toekomstgericht familiebedrijf uit Naarden – zetten ze zich sinds 1958 in voor kwalitatief en duurzaam Nederlands vastgoed. Om in te wonen, werken en winkelen. De 85 medewerkers werken vanuit drie business units: Vastgoed, Financieringen en VvE Beheer. Newomij staat onafhankelijk en sterk in de vastgoedmarkt en streeft naar langdurige samenwerkingsrelaties met haar partners. Drie kernwaarden bepalen het DNA: ‘Wij ondernemen, Wij zijn betroken, Wij houden focus’.

De collega’s zijn betrokken, hebben respect voor elkaar en geven elkaar de ruimte. Ze leren van ieders inzichten, versterken elkaar en er is ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Samen maken de medewerkers Newomij sterker. Als ‘lid van de familie’ telt iedere collega mee en levert een bijdrage aan de authentieke reputatie als onafhankelijke vastgoedonderneming. Integer, respectvol en betrouwbaar. En altijd: ondernemend en met de blik vooruit.