Zoekcriteria

Vacatures in de bouw

Zie jij jezelf al leidinggeven bij een grote renovatie? Of speel je graag de sleutelrol bij een nieuwbouwproject? Misschien is die droom wel dichterbij dan je denkt. Er is namelijk meer dan genoeg uitdagend werk in de bouw. Op deze pagina verzamelen wij de meest interessante vacatures voor iedereen die op zoek is naar werk in de bouw.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Vacatures in de bouw: van aannemer tot kostendeskundige

De bouw is overal. Wie goed om zich heen kijkt, ontdekt heel veel bouwtrajecten. Van een kleine restauratie tot een spiksplinternieuw flatgebouw. Trajecten in de bouwsector vergen altijd veel mankracht. Binnen dit diverse team kun jij verschillende rollen aannemen. Van aannemer tot financieel adviseur. Werk in de bouw is dus zeer divers.

Blijf op de hoogte van vacatures in de bouw

NRC Carrière selecteert alle relevante vacatures in de bouwsector van Nederland. Dus als je deze pagina goed in de gaten houdt, ben je altijd op de hoogte van interessante vacatures in deze sector. Hieronder staat een selectie van veelvoorkomende, uitdagende functies in de bouw:

  • Bouwkundige
  • Projectleider in de bouwsector
  • Uitvoerder
  • Jurist bouwrecht
  • Strategisch of technisch werk in de bouw

Meedenken over recente ontwikkelingen bouwsector

De technologie ontwikkelt zich razendsnel, ook binnen de bouwsector Nederland. De bouw wordt steeds meer beïnvloed door ontwikkelingen zoals digitalisering. Dat verklaart ook waarom er steeds meer vraag is naar een goede strateeg of techneut. Want ieder bouwbedrijf heeft baat bij innovaties, al helemaal als deze bijdragen aan de productiviteit van het team. Daarnaast moet ieder bouwtraject voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving. Dus ook als jurist zijn er genoeg vacatures in de bouw.